Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου - ΙΠΕ
content-image

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ
Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου


Η 15η Μαρτίου, καθιερώθηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, με σκοπό να αναδειχθεί η πολύτιμη σημασία του ισορροπημένου ύπνου.
Η φετινή εκστρατεία με θέμα «Sleep Equity for Global Health» - «Ισότητα στον ύπνο για την παγκόσμια υγεία», έχει σαν στόχο να αναδείξει τον ζωτικό ρόλο του ύπνου στην ευρύτερη υγεία του ανθρώπου. Με τον ισορροπημένο ύπνο απολαμβάνουμε υψηλότερη ποιότητα ζωής, καθώς βελτιώνεται η διάθεση, τα επίπεδα ενέργειας, η παραγωγικότητα, η υγεία του εγκεφάλου, η μείωση του στρές και ενισχύεται το ανοσοποιητικό μας σύστημα.

«Ο ύπνος είναι αυτή η χρυσή αλυσίδα που δένει την υγεία και το σώμα μας» - Thomas Dekker

Εάν εσείς ή κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο αντιμετωπίζετε προβλήματα ύπνου, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την 24ωρη Τηλεφωνική Γραμμή Συμβουλευτικής Υποστήριξης.

img img

24ωρη Τηλεφωνική Γραμμή Εξειδικευμένης Συμβουλευτικής Υποστήριξης (Support & Wellbeing line), ΑΝΩΝΥΜΑ-ΑΠΟΡΡΗΤΑ-ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ στα μέλη ΙΠΕ και την άμεση οικογένειά τους, για αποτελεσματικότερη διαχείρηση των προκλήσεων της καθημερινότητας, διατηρώντας υψηλό επίπεδο ψυχοσωματικής υγείας και ευεξίας.

Πάντα δίπλα σας ΑΝΩΝΥΜΑ & ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΑ