«ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ»


Σύμφωνα με το ΦΕΚ 5816/11-12-2021 σε εφαρμογή από 13/12/2021, το πιστοποιητικό νόσησης έχει ισχύ 3 μηνών, και όχι 6 μηνών που ίσχυε μέχρι σήμερα». Για το πιστοποιητικό εμβολιασμού παραμένει η ισχύς των 6 μηνών.

13ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ
«Together FORWARD»
«Μαζί» την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου

στην υπερσύγχρονη αίθουσα VMAX SPHERA @The Mall Athens

 

Το 13ο Eτήσιο Συνέδριο Πωλήσεων, με βασικό θεματικό άξονα «Together FORWARD», διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος, την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα Vmax Sphera των Village Cinemas στο The Mall Athens. H μεγαλύτερη διοργάνωση στην εγχώρια αγορά για τον κλάδο των πωλήσεων, έρχεται, και φέτος, δυναμικά και αναδεικνύει την αξία της συνεργασίας, ειδικά σε περιόδους προκλήσεων.

Το φετινό συνέδριο, θα επιχειρήσει να αναδείξει πως “μαζί” θα μπορέσουμε να περάσουμε στην νέα κανονικότητα, όπως αυτή διαμορφώνεται πρακτικά αλλά και συναισθηματικά μετά τις τελευταίες συνθήκες, αναζητώντας ένα αισιόδοξο και ελπιδοφόρο μήνυμα για το μέλλον.

Μέσα από πάνελ συζήτησης, συνεντεύξεις, παρουσιάσεις ερευνών αλλά και ενδιαφέρουσες ομιλίες παρακίνησης, θα αναπτυχθούν θέματα γύρω από τις αλλαγές που έχουν δημιουργηθεί στην ελληνική και παγκόσμια αγορά, συνέπειες που έχουν επιφέρει η αύξηση του ενεργειακού κόστους, η διαταραχή των αλυσίδων εφοδιασμού, οι ανατιμήσεις στις πρώτες λύσεις αλλά και η κλιματική αλλαγή. Έχοντας πάντα στον επίκεντρο τον άνθρωπο, θα ακούσουμε για το παρόν και το μέλλον της εργασίας και τις αλλαγές που έχει επιφέρει στα στελέχη των πωλήσεων. Θα εξεταστεί ο ρόλος που διαδραματίζει το digitalization στις πωλήσεις, θα παρουσιαστούν ενδιαφέρουσες έρευνες ενώ ειδικό βάρος θα δοθεί στα οφέλη και τη σημασία του mentoring στην επαγγελματική ζωή και την προσωπική ανάπτυξη του στελέχους, το ισοζύγιο προσωπικής και επαγγελματικής ζωής αλλά και τον τρόπο ανταπόκρισης γενικότερα στις προκλήσεις της σύγχρονης εποχής.

 

Διαβάστε εδώ το Δελτίο Τύπου του Συνεδρίου
Παρακολουθήστε εδώ το Πρόγραμμα του Συνεδρίου ανά θεματική ενότητα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 13ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδος
«Together FORWARD»

 

09:30 – 10:00 Προσέλευση

10:00 – 10:30 Αντώνης Ποταμίτης, Πρόεδρος ΔΣ, ΙΠΕ

10:30 – 11:15 Στην κόψη του κύματος Πάνελ συζήτησης για το πώς διαμορφώνεται η Ελληνική και παγκόσμια αγορά, τις συνέπειες της αύξησης του ενεργειακού κόστους, την επίδραση της κλιματικής αλλαγής στις ήδη «ιδιαίτερες» συνθήκες της οικονομίας καθώς και τις αλλαγές, που επίκεινται στην εισαγωγή – εξαγωγή προϊόντων και στην εφοδιαστική αλυσίδα.

Άδωνις Γεωργιάδης, Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων
Γιάννης Βασιλάκος, Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ – DIXONS SOUTH EAST EUROPE
Θανάσης Βόσσος, Εμπορικός Διευθυντής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ
Στάθης Βωβός, Commercial Director ELPEDISON
Γιώργος Ψωμιάδης, Εμπορικός Διευθυντής DIAGEO

Συντονισμός: Μαρία Ακριβού, Senior Editor Fortune Greece, powergame.gr

11:15 – 12:00: Από το STAGFLATION στο PERMACRISIS και από το Growth στο Success
Ποιες οι μεγάλες ανάγκες του σημερινού Έλληνα Καταναλωτή, Πελάτη, Ανθρώπου;
Οι κρυμμένες ευκαιρίες για απαντήσεις από τις «Μάρκες» και τις Εταιρίες μπορούν να εντοπιστούν στο τετράπτυχο i) Σταθερότητα και Καθαρότητα Ρητορικής και Πράξεων, ii ) Δημιουργία Ευκαιριών και Πραγματικής Αξίας, iii) Δικαιοσύνη & Ίσες Ευκαιρίες iv) Αξιοπρέπεια. Ποιο λοιπόν είναι το κέντρο βάρους όλων αυτών που δεν το έχει πει και κάνει πράξη κανείς;»

Δημήτρης Μαύρος, Διευθύνων Σύμβουλος MRB Hellas

12:00 – 12.30 Διάλειμμα καφέ

12:30 – 13:00 You’ve got mail Πάνελ συζήτησης για τον «ψηφιακό κόσμο», το ρόλο του digital marketing στις πωλήσεις και τον τρόπο, με τον οποίο μπορεί να επιτευχθεί η τέλεια ισορροπία μεταξύ ψηφιακής και φυσικής πώλησης.

Θάλεια Γελαδάκη, Chief Marketing Officer SKROUTZ
Λευτέρης Καραμπατσάκης, Ιδρυτής και Διευθυντής CARGE A.E. (εταιρεία Ομίλου ΔΕΗ Α.Ε.)
Χάρης Μουρελάτος, Head of Digital Marketing ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS
Σπύρος Σταματίου, Customer Excellence Manager E-fresh.gr
Σάββας Τορτοπίδης, Chief Digital Officer D. MASOUTIS S.A.

Συντονισμός: Πάνος Βιρβιλιός, Group marketing Manager INFORM (Member of AUSTRIACARD HOLDINGS)

13.00 – 13:30 The Pursuit of Happiness Βλέποντας κατάματα τις προκλήσεις μιας καριέρας, εμείς επιλέγουμε αν θα είμαστε αισιόδοξοι και ευτυχισμένοι. Η «γκουρού της ευτυχίας» μας μιλάει για Αυτό-ηγεσία, Ανθεκτικότητα, Εργασιακό Wellbeing, ενώ ακολουθεί Motivation Talk με σκοπό να τονωθεί το αίσθημα περηφάνιας και να ανυψωθεί το ηθικό μας απέναντι στους φόβους μας.

Νάνσυ Μαλλέρου CEO LIFE CLINIC GROUP

13:30 – 14:30 Διάλειμμα φαγητού

14:30 – 15:15 The Matrix Oι καλεσμένοι συζητούν για το θέμα της τηλεργασίας και απαντούν σε σχετικά επίκαιρα ερωτήματα όπως ο αριθμός αυτών που εργάζονται από το σπίτι μετά την πανδημία, η ισχύουσα νομοθεσία, το μοντέλο εργασίας που τελικά θα δούμε να υπερισχύει αλλά και ο αντίκτυπος, που έχουν στα στελέχη πωλήσεων οι νέες μορφές εργασίας που έχουν ανακύψει.

Ιορδάνης Αδαμόπουλος, Country Manager RECKITT BENCKISER ΗΕLLAS HEALTHCARE
Φάνης Βουτσαράς, GM Human Resources MOTOR OIL (Hellas)
Δημήτρης Σιανδρής, Chief Operating Officer LOUX MARLAFEKAS
Σωτήρης Σταματίου, HR Director, ONASSIS GROUP

Συντονισμός: Αναστασία Μακαριγάκη, Executive Board Member FURTHER UP

15:15 – 15:40 La La Land Μια άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση για την αναζήτηση και επιλογή προσωπικού, τις τάσεις στην αγορά εργασίας και ειδικά στο χώρο των πωλήσεων, τις μετακινήσεις στελεχών και τους παράγοντες που τις κινητοποιούν, τις στρατηγικές προσέλκυσης στελεχών πωλήσεων αλλά και τις ανησυχίες εργοδοτών και εργαζομένων.

Σεραφείμ Καραΐσκος, Director, Επικεφαλής Διεύθυνσης Επιλογής Στελεχών, Ελλάδα & Κύπρος ICAP
Μαντώ Πατσαούρα, Managing Director, kariera.gr

15:40 – 16.00 Διάλειμμα καφέ

16:00 – 16:30 Ανάληψη «ρόλων» για αποτελεσματικό management & ηγεσία
Μια ομιλία παρακίνησης για την επιτυχία των επιχειρήσεων και οργανισμών, που χαρακτηρίζεται από διάρκεια και ανθεκτικότητα, και που προϋποθέτει την ανάπτυξη συγκεκριμένων ρόλων από τα στελέχη, όλων των ιεραρχικών επιπέδων. Πως η ανάληψη αυτών των ρόλων θα αναδείξει τη διοικητική και ταυτόχρονα ηγετική συμπεριφορά που απαιτείται στην πράξη;

Χρήστος Ταραντίλης, Καθηγητής Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Βουλευτής Επικρατείας, Πρόεδρος της Επιτροπής Έρευνας και Τεχνολογίας της Βουλής.

16:30 – 16:55 Σχέσεις καθοδήγησης Ποια τα οφέλη και η σημασία του mentoring στην επαγγελματική ζωή, αλλά και την προσωπική ανάπτυξη του στελέχους; Τι απαντούν mentors & mentees; |

Δημήτρης Παπανικητόπoυλος, President LINKAGE GREECE & CYPRUS
Δημήτρης Βιδάκης, Operating Partner ELIKONOS CAPITAL
Παναγιώτης Γιαννουλέας, Chief Operating Officer & Country Manager LAVIPHARM
Γιώργος Γρυπάρης Mentee, Team Manager for Corporate Clients & Commercial Academy Global Lead LEASEPLAN
Πέτρος Χανής, Head of Shopper & Customer Marketing BEIERSDORF HELLAS, Αντιπρόεδρος ΙΠΕ

16:55 – 17:10 Together FORWARD Τι κοινό έχει ένας ηθοποιός με ένα στέλεχος πωλήσεων;
Γιάννης Τσιμιτσέλης, Ηθοποιός

17.10 – 17:20 Απολογισμός – Κλείσιμο συνεδρίου