Χρήστος Ταραντίλης - ΙΠΕ

Η ιστοσελίδα είναι σε δοκιμαστική λειτουργία και ενημερώνεται διαρκώς.

Χρήστος Ταραντίλης

 width=

Χρήστος Ταραντίλης

Καθηγητής Διοικητικής Επιστήμης & Λήψης Αποφάσεων Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Ο Χρήστος Ταραντίλης είναι Καθηγητής Διοικητικής Επιστήμης και Λήψης Αποφάσεων στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Διευθυντής της Κέντρου «Επιχειρησιακής Έρευνας και Συστημάτων Αποφάσεων» στο ίδιο Πανεπιστήμιο.

Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας και μέλος των επιτροπών διοίκησης τεσσάρων μεταπτυχιακών προγραμμάτων στη Σχολή Διοίκησης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχει περισσότερες από 60 επιστημονικές εργασίες σε κορυφαία διεθνή περιοδικά, ενώ το επιστημονικό έργο του έχει λάβει περισσότερες από 4.000 αναφορές παγκοσμίως και πλήθος βραβεύσεων τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια σε Ελλάδα και εξωτερικό. Παράλληλα έχει αναπτύξει επιστημονικές συνεργασίες με κορυφαία πανεπιστήμια της Β.Αμερικής και Δ.Ευρώπης, όπως Princeton University, Carnegie Mellon University και Imperial College London.

Ο Χρήστος Ταραντίλης έχει συμμετάσχει επίσης σε σημαντικό αριθμό συμβουλευτικών και ερευνητικών έργων στην Ελλάδα και το εξωτερικό τα τελευταία είκοσι χρόνια, ενώ έχει επίσης διατελέσει μέλος Διοικητικών Συμβουλίων καθώς και senior consultant σε θέματα στρατηγικής της ανώτατης διοίκησης ελληνικών οργανισμών και επιχειρήσεων.