Σεμινάριο στο Olive Οil Βar by GAEA - ΙΠΕ

Μια μοναδική ευκαιρία είχαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΠΕ, την Πέμπτη 6 Απριλίου, να παρακολουθήσουν Σεμινάριο Ελαιολάδου, από την εταιρία “GAEA” στο πρώτο Olive Oil Bar στην Ελλάδα που φιλοξενείται στον 3ο όροφο του Yoleni’s Bar, στο Κολωνάκι.

Στον εξαιρετικά διαμορφωμένο χώρο και με την απίστευτη γνώση και μεταδοτικότητα του εκπαιδευτή της GAEA δόθηκε η δυνατότητα στα μέλη του Δ.Σ. να γνωρίσουν μέσω διαδραστικής παρουσίασης και γευσιγνωσίας, τα «μυστικά» του ελαιολάδου και να ζήσουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία, αποδεικνύοντας έμπρακτα για μια ακόμη φορά τους λόγους για τους οποίους το ελληνικό ελαιόλαδο είναι μοναδικό! Συμβουλές, μύθοι, ιστορικά στοιχεία και διεθνείς ιατρικές έρευνες πάνω στα οφέλη του Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιόλαδου, γευσιγνωσία σε ποτήρι και το μοναδικό Hot Potato Test. Το σεμινάριο ολοκληρώθηκε με τη δοκιμή προϊόντων χωρίς και με την προσθήκη ελαιολάδου, για να γίνει αισθητή η γευστική διαφοροποίηση. Κατόπιν ακολούθησε η έκπληξη της σοκολάτας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η “GAEA” κατέκτησε το Χρυσό Βραβείο στα Sales Excellence Awards 2017, για το Olive Oil Bar, στην κατηγορία "Καινοτόμο Κατάστημα".

Μετά τη λήξη του σεμιναρίου «φιλοξενήθηκε» στον ίδιο χώρο η καθιερωμένη μηνιαία συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΠΕ.