Εξειδικευμένο Σεμινάριο για Στελέχη Πωλήσεων - ΙΠΕ

Τα Στελέχη Πωλήσεων, σε παγκόσμιο επίπεδο, βρέθηκαν και συνεχίζουν να είναι αντιμέτωπα με την οικονομική κρίση, καθιστώντας επιτακτική την ανάγκη για κατάλληλες προετοιμασίες και δραστηριότητες προκειμένου να αναδυθούν σε μια ισχυρότερη θέση.

Το LinkedIn Προφίλ δεν είναι προαιρετική επιλογή. Είναι απαραίτητο στρατηγικό εργαλείο για να ενισχύσουν τα Στελέχη Πωλήσεων την παρουσία τους στην αγορά. Οι εταιρείες που ενεργούν με ξεκάθαρες στρατηγικές δράσεις και ταυτόχρονα επενδύουν στην επαγγελματική εικόνα των στελεχών τους κατά τη διάρκεια των δύσκολων καιρών, έχουν το κλειδί για την άνθηση.

Ακούγοντας τις ανάγκες των καιρών, το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος προσφέρει δωρεάν στα μέλη του το εξειδικευμένο σεμινάριο LinkedIn με τίτλο: "LinkedIn: The Sales Navigator". Το σεμινάριο απευθύνεται σε Στελέχη Πωλήσεων που έχουν αποφασίσει να εργασθούν πιο έξυπνα, αξιοποιώντας όλα τα "κανάλια διανομής" για την σωστή και επαγγελματική παρουσία τους.

Οι συμμετέχοντες μετά το πέρας του σεμιναρίου θα γνωρίζουν πώς να φτιάξουν ένα αποτελεσματικό προσωπικό προφίλ, πώς vα επεκτείνουν το δίκτυό τους και πώς vα αυξήσουν τα Sales Leads τους αξιοποιώντας την εφαρμογή του LinkedIn Sales Navigator.

Το σεμινάριο υλοποιεί η CVexperts, ηγέτιδα εταιρεία στην ελληνική αγορά παροχής υπηρεσιών Συγγραφής Βιογραφικού & LinkedIn Προφίλ. Για περισσότερες πληροφορίες και για κρατήσεις θέσεων επισκεφθείτε τον σύνδεσμο www.linkedinprofile.cvexperts.gr.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13/12/2015, στο Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά, ώρες 09:00 - 12:00.