Εκπαιδευτική Εσπερίδα "Ο Πελάτης Πρώτα" - ΙΠΕ

Το απόγευμα της Δευτέρας, 9 Οκτωβρίου, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αχαϊας, διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία, εκπαιδευτική εσπερίδα, με τίτλο «Ο Πελάτης Πρώτα», από το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος σε συνεργασία με την Optimal HR Group και την αρωγή του Επιμελητηρίου Αχαϊας, στο πλαίσιο ανάπτυξης του έργου του ΙΠΕ.

Στην εσπερίδα συμμετείχε πλήθος στελεχών πωλήσεων από ιδιωτικές εταιρίες της περιοχής της Πάτρας. Την εκδήλωσε άνοιξε ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΙΠΕ, κ. Αντώνης Ποταμίτης, μιλώντας για το έργο του Ινστιτούτου και το πώς αυτό συμβάλει στην ανάπτυξη και την αναβάθμιση του επαγγέλματος των πωλήσεων, για το όραμα και τις δράσεις του αλλά και για τα οφέλη που αποκομίζουν τα μέλη του, ενώ μίλησε για τη νέα υπηρεσία των e-members (και τη δυνατότητα της εμπλοκής μελών-στελεχών πωλήσεων από οποιαδήποτε περιοχή και εκτός Αττικής).

Οι συμμετέχοντες στη συνέχεια είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα διαδραστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα Customer Loyalty, να ακούσουν και να αναλύσουν συμπεριφορές πελατών, να μιλήσουν για το ρυθμό βελτίωσης και το επίπεδο εξυπηρέτησης, για το customer experience, και πως αυτό συμβάλει και οδηγεί σε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για μια επιχείρηση.

Κλείνοντας την εκδήλωση, το ΙΠΕ δεσμεύτηκε πως παρόμοιες δράσεις θα συνεχιστούν τόσο στην περιοχή της Πάτρας όσο και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας συμβάλλοντας στην ανάπτυξη και προώθηση τόσο των τοπικών επιχειρήσεων και των στελεχών τους όσο και της επιστήμης των πωλήσεων.