Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας - ΙΠΕ

Το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος (ΙΠΕ) έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του και φέτος… για καλό σκοπό!

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, ενώπιον των μελών και των συνεργατών του, πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας 5 Φεβρουαρίου το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδας (ΙΠΕ) στην αίθουσα ΣΑΚΑ του Κολλεγίου Αθηνών.

Στην ομιλία του, ο Πρόεδρος Δ.Σ. του ΙΠΕ, κ. Αντώνης Ποταμίτης, αναφέρθηκε στην φιλανθρωπική δράση του ΙΠΕ που ξεκίνησε από το 2015 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Φέτος με τα έσοδα της εκδήλωσης, το ΙΠΕ βοηθάει το Χριστοδούλειο Ίδρυμα το οποίο φιλοξενεί κορίτσια 4 έως 23 ετών τα οποία για διάφορους λόγους έχουν βρεθεί σε δυσμενή θέση. Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από το χρηματικό ποσό στο Χριστοδούλειο Ίδρυμα προσφέρθηκε και ενα δεκαπενθημερο summer camp στα μικρά κορίτσια του Ιδρύματος στην περίοδο του καλοκαιριού, από τους ξενώνες του Αγροκτήματος Πινακάδες.

Εξέχων ομιλητής της βραδιάς ήταν ο κ. Άγις Πιστιόλας, Πρόεδρος της Ένωσης ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και στέλεχος της AGRINO, ο οποίος μίλησε για τη σημαντικότητα της Ελληνικής Επιχειρηματικότητας και τον πλούτο που παράγει η χώρα μας και τόνισε τη σημαντικότητα του ανθρώπινου δυναμικού για κάθε επιχείρηση και πως μπορούμε να κρατήσουμε και να αξιοποιήσουμε αποτελεσματικά τους ανθρώπους στη χώρα μας.

Ακολούθησε η παραδοσιακή κοπή της πίτας και κλήρωση για τους τυχερούς με πλούσια δώρα ενώ η βραδιά έκλεισε με φαγητό, ποτό και συζητήσεις μεταξύ των παρευρισκόμενων.

Χορηγοί της εκδήλωσης οι: ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ, ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ - ΣΑΒΒΙΔΗΣ, Beiersdorf, Elvida Foods, ENTERSOFT, IMPACT, Mercedes, Praktiker, WEST & WIND

Υποστηρικτές της εκδήλωσης οι: ACHAIA CLAUSS, Alfa Κατεψυγμένες Ζύμες, JOHNNIE WALKER, Nosti Most, StanleyBlack&Decker

kopi-pitas