ΠΡΟΕΔΡΟΣ | ΌΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ PAMG

Ο Αντώνης Ποταμίτης είναι Πρόεδρος του Ομίλου Επιχειρήσεων PAMG στην ομπρέλα του οποίου είναι η WEST S.A. (παροχή υπηρεσιών marketing & sales promotion) η WEST POSTAL SERVICES (ταχυδρομικές υπηρεσίες), η LEASIT (ενοικίαση αυτοκινήτων), η EVLOGIA (προϊόντα διατροφής),  η Physi & Trekking (τουριστικές υπηρεσίες) και οι Πρότυπες Υδροπονικές Καλλιέργειες Μεσολογγίου.

Έχει εμπειρία δεκαετιών στον κλάδο των πωλήσεων ξεκινώντας την καριέρα του από το εμπορικό τμήμα της Allied Domecq (Ballantine’s, Serkova Kahlua κ.λπ.) και αναλαμβάνοντας διάφορες θέσεις ευθύνης στη συνέχεια, έως ότου ίδρυσε τη WEST S.A., την πρώτη εταιρεία του Ομίλου PAMG.

Αγαπάει τις νέες επιχειρηματικές ιδέες, είναι οραματιστής στον χώρο του επιχειρείν και υποστηρίζει τις νεότερες γενιές εργαζομένων στις επιχειρήσεις. Πιστεύει ότι η πώληση αποτελεί επιστήμη καθαυτή, η οποία θα παίζει όλο και σημαντικότερο ρόλο στο διεθνές επιχειρείν και γι’ αυτό τα στελέχη των πωλήσεων πρέπει να εξελίσσονται και να αναπτύσουν τις δεξιότητές τους με θεωρητική κατάρτιση την οποία θα μετουσιώνουν σε επαγγελματική εμπειρία.

Είναι μέλος ατου Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδος και τα τελευταία τρία τελευταία διατελεί Πρόεδρος ΔΣ, με όραμα να καθιερωθεί το ΙΠΕ ως ο σημαντικότερος εκπρόσωπος των στελεχών πωλήσεων στον κλάδο και ισότιμος συνομιλητής αντίστοιχων επαγγελματικών φορέων.

Είναι επίσης μέλος του ECR Hellas.

Έχει σπουδάσει Οικονομικές Επιστήμες στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στο International Marketing από το University of Derby.