Γενική Διευθύντρια, Συμβουλευτικός τομέας KPMG – (Partner, Consulting KPMG)

Η Πέγκυ είναι Γενική Διευθύντρια (Partner) στη KPMG όπου ξεκίνησε την καριέρα της το 1999. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην επιλογή στελεχών και ταλέντων τόσο στην ελληνική όσο και στη διεθνή αγορά, έχοντας συνεργαστεί με πολυεθνικές και ελληνικές εταιρείες, καθώς και με οργανισμούς του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα. Έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 12.000 συνεντεύξεις επιλογής και αξιολόγησης απόδοσης  και έχει τοποθετήσει με την ομάδα της πάνω από 2.000 στελέχη σε διάφορες θέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Επίσης, έχει την ευθύνη σχεδιασμού και υλοποίησης προγραμμάτων On Boarding για στελέχη C-Level και BOD. Η ομάδα της αποτελείται από έμπειρα στελέχη με πολύ σημαντική κλαδική εξειδίκευση και βαθιά γνώση της αγοράς.

 

Ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία, το 1991, στην εταιρεία GOOD YEAR HELLAS ως οικονομική αναλύτρια. Το 1995, προσελήφθη στη SHELL HELLAS ως επιχειρησιακή αναλύτρια στην Εμπορική Διεύθυνση Retail. Το 1997, συμμετείχε σε πανευρωπαϊκό πρόγραμμα που έγινε ο πυρήνας για την προσαρμογή και εφαρμογή της  πανευρωπαϊκής διαδικασίας μετασχηματισμού (Shell global transformation process) στις ιδιαίτερες συνθήκες της χώρας. Ως συνέχεια του προγράμματος μετασχηματισμού της εταιρείας, ασχολήθηκε και με θέματα αλλαγής της εταιρικής κουλτούρας.

Η Πέγκυ είναι απόφοιτη του Οικονομικού τμήματος του ΟΠΑ (πρώην ΑΣΟΕΕ) με μετεκπαίδευση στο πρόγραμμα “Advanced Negotiations and Decision Making Skills” – Harvard Business School . Είναι πιστοποιημένη  εκπαιδεύτρια του Ινστιτούτου SANDLER και έχει παρακολουθήσει το πρόγραμμα Leadership and Strategic Management – Executive Leadership  από το Cornell University.

Με πραγματικό ενδιαφέρον επενδύει τον χρόνο της σε διάφορες δράσεις ως εκλεγμένο μέλος του ΔΣ των αποφοίτων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, μέλος της επιτροπής WIB (Women in Business) του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, εθελόντρια σε δράσεις ενημέρωσης / απασχόλησης νέων και έμπειρων στελεχών για την ελληνική και διεθνή αγορά, όπως και σε προγράμματα coaching – mentoring σε συνεργασία με ελληνικά πανεπιστημιακά ιδρύματα.