ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ D2D | ΟΜΙΛΟΣ ΟΤΕ

Ο Αλέξης Ζητρίδης είναι Χημικός του Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακούς τίτλους στο Marketing και τη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) από το Hull University του Λονδίνου.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων, συμμετέχοντας στην αρχή κι αναλαμβάνοντας στη συνέχεια ως Ρroject Μanager, έργα μεγάλων πολυεθνικών ομίλων (όπως BIC, Reckitt Benckiser, Lloyds, Toyota κ.α.) στην Ελλάδα, την Κύπρο, την Ιταλία και την Αγγλία.

Το 2006, αφήνοντας το Consulting, πέρασε σε οργανικές θέσεις ευθύνης με αντικείμενο το Marketing και τις Πωλήσεις σε Ελληνικούς και ξένους Ομίλους εταιρειών όπως ΕΛΤΑ, Εκδόσεις Λυμπέρη, Buildium.

Το 2014 εντάσσεται στο δυναμικό του Ομίλου ΟΤΕ, έχοντας στην ευθύνη του τις πωλήσεις του καναλιού D2D του Ομίλου, ενώ από το 2018 αναλαμβάνει επικεφαλής ολόκληρου του Unit, επιτυγχάνοντας πολύ υψηλό ρυθμό ανάπτυξης τόσο σε γκάμα προσφερόμενων υπηρεσιών, όσο και σε αποτελέσματα.

Παράλληλα, συμμετέχει από το 2010 σε επενδυτικά funds με αντικείμενο τις Start ups στο χώρο της τεχνολογίας, ενώ είναι μέλος ΔΣ εταιρειών εισηγμένων στο ΧΑΑ καθώς και της Επιτροπής Ανάπτυξης της Tennis Europe.