5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πωλήσεων ΙΠΕ - ΙΠΕ

Το 5ο Ετήσιο Συνέδριο Πωλήσεων, το οποίο παρακολούθησαν περισσότερα από 200 ανώτατα και ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων και επιχειρηματίες, ξεκίνησε με τους χαιρετισμούς των κυρίων Λάμπρο Γιαννούχο, Πρόεδρο του ΙΠΕ, Νίκο Καραγεωργίου, Πρόεδρο ΕΣΒΕΠ, Αντώνη Μακρή, Πρόεδρο ΣΕΛΠΕ και Γεώργιο Δουκίδη, καθηγητή ΟΠΑ & Διευθυντή ELTRUN.

Συντονιστής του συνεδρίου ήταν ο Δημήτρης Παπανικητόπουλος, Γραμματέας Δ.Σ. του ΙΠΕ, ενώ guest speaker ο Κωνσταντίνος Καρυπίδης, Speaker-Consultant-Trainer-Motivator. O κ. Καρυπίδης, μέσα από μια συναρπαστική ομιλία ανέδειξε το συμπέρασμα ότι στην ουσία ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ στην δουλεία ενός πωλητή, παρά την οικονομική κρίση αλλά διεξάγεται κάτω από διαφορετικές συνθήκες.

Επίσης, τόνισε την σημασία της εσωτερικής προετοιμασίας του επαγγελματία πωλητή για να δημιουργήσει την απαραίτητη ψυχολογία μέσα από απλές τεχνικές αλλά και την δημιουργία προσωπικού πλάνου ανάπτυξης, προκειμένου να οδηγηθεί στην ικανοποίηση των προσωπικών και επαγγελματικών του στόχων.

Στη συνέχεια ακολούθησε panel με συντονιστή τον κ. Δημήτρη Λώλη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της OTEAcademy και συμμετέχοντες σε αυτό τους Κωνσταντίνο Αμοιρίδη, Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ-ΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε., Δημήτρη Κατραβά, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Media-Saturn Hellas, Αλέξανδρο Λαμνίδη, Γενικό Διευθυντή SETE, Μανώλη Λέκκα, Head Global Distributors Sales Schwarzkopf και Δαμιανό Χαραλαμπίδη, C.O.O. της Εθνικής Τράπεζας.

Η συζήτηση του πάνελ κινήθηκε γύρω από τις τάσεις και τις προοπτικές του επαγγέλματος των πωλήσεων και των πωλητών στους διαφορετικούς επιχειρηματικούς κλάδους. Τα συμπεράσματα που εξήχθησαν από τους ομιλητές ήταν αισιόδοξα αλλά και σημαντικά όσον αφορά την μετάλλαξη που συμβαίνει και την ανάγκη να την ακολουθήσουν τα στελέχη των πωλήσεων για την παραμονή στον χώρο με αξιώσεις και προοπτική.

Το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος (ΙΠΕ) διοργανώνει το 5ο Ετήσιο Συνέδριο Πωλήσεων μαζί με τις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του, την Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014, στο Oteacademy και καλεί όσους ενδιαφέρονται να συμβάλουν στην ενίσχυση του ΙΠΕ, να υποβάλουν την υποψηφιότητά τους στις επερχόμενες εκλογές.

Κόστος Συμμετοχής στο Συνέδριο:
100€ (κόστος ετήσιας εγγραφής μέλους στο ΙΠΕ)
Δωρεάν για τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη του ΙΠΕ

Για τη συμμετοχή σας στο συνέδριο και στις εκλογές: Επικοινωνήστε με την Μαίρη Καλλιφείδα, Τ.: 210-661 777 (εσωτ. 115), email: mkalifida@boussias.com

Για την υποβολή της Υποψηφιότητάς σας στις εκλογές: Επικοινωνήστε έως τις 25/06/2014 με το ΙΠΕ, email: contact@ipe.org.gr, Τ.: 6948-949594

Χορηγοί ήταν οι εταιρείες: JOHNSON & JOHNSON, ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΡΟΚΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ, MAPFRE WARRANTY, MELISSA-KIKIZAS, ΜΙΝΕΡΒΑ, PRAKTIKER HELLAS, APOPSIS, OTEACADEMY, ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ-ΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε., FORD, RESPONSE, METRO – MY MARKET, WEST, Ενώ Υποστηρικτές ήταν οι: ΣΕΛΠΕ, ΕΣΒΕΠ, A.LA.R.M., ELTRUN και IMPACT.

Πληροφορίες: Νατάσσα Νάκη, Τ.: 210- 661 7777 (εσωτ. 370), e-mail: nakin@boussias.com