Νέος θεσμός εκδηλώσεων από το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος - ΙΠΕ

Η ιστοσελίδα είναι σε δοκιμαστική λειτουργία και ενημερώνεται διαρκώς.

ΙΠΕ Νέα

Το ΙΠΕ εγκαινίασε έναν νέο θεσμό-εκδήλωση για τα μέλη του και τους ανθρώπους των πωλήσεων στην Ελλάδα. Με τίτλο «Προκαλούμε τις Πωλήσεις» και ενισχύοντας τον ήδη επιτυχημένο θεσμό των Sales Excellence Awards, βραβευμένες ομάδες Πωλήσεων και επιτυχημένα Sales projects θα παρουσιάζονται αναλυτικά και σε βάθος. Οι υπεύθυνοι των βραβευμένων εταιρειών  θα είναι στην διάθεση του κοινού για ερωτήσεις και αναλυτικές απαντήσεις για την επιτυχία τους. Με αυτό τον τρόπο το ΙΠΕ στοχεύει στην διάδοση εξαιρετικών πρακτικών και αναδεικνύει τους πρωταγωνιστές των πωλήσεων.

Στα πλαίσια του νέου θεσμού, την Τετάρτη 06.05.2015 πραγματοποιήθηκε στα κτίρια της OTE Academy, με εξαιρετική επιτυχία, η 1η εκδήλωση για τα στελέχη Πωλήσεων από το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος την οποία παρακολούθησαν περίπου 100 στελέχη πωλήσεων διαφόρων εταιρειών.

Οι εταιρείες και τα projects που βραβεύτηκαν στα Sales Excellence Awards και παρουσιάστηκαν ήταν: Η Cosmote σαν Ομάδα Πωλήσεων της χρονιάς και την παρουσίασε έκανε ο Χρήστος Μακρυπούλιας, Ο ΟΤΕ για το Τηλεφωνικό του κέντρο από την Αγγελική Βεροπούλου και η DIAGEO  για την Εκπαίδευση της ομάδας Πωλήσεων από την Σοφιλιάνα Βασιλειάδου. Την Παρουσίαση και το συντονισμό της εκδήλωσης έκανε ο Γιώργος Μπαμπαλιάρης Γενικός Διευθυντής του ΙΠΕ.

Η εκδήλωση έκλεισε με φαγητό, ποτό και πολλές συζητήσεις.