Ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα και τις εξελίξεις στον χώρο των πωλήσεων
Πρόσκληση σε Τακτική Γενική Συνέλευση και στη Διενέργεια Αρχαιρεσιών Εκλογής Νέου Δ.Σ.

Πρόσκληση σε Τακτική Γενική Συνέλευση και στη Διενέργεια Αρχαιρεσιών Εκλογής Νέου Δ.Σ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδος σας καλεί τα τακτικά μέλη του σε Τακτική Γενική Συνέλευση και τη διενέργεια αρχαιρεσιών για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020 και ώρα 16:00 στον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο (Παραδείσου 18, Μαρούσι-Παράδεισος Αττικής 15125).

Περισσότερα

Workshop: Business Simulation Game

Workshop με τη χρήση της πλατφόρμας SimTeam που προσομοιώνει τη λειτουργία μιας επιχείρησης διοργανώνει το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος σε συνεργασία με την Humanis HR Consultants την Πέμπτη 18 Ιουλίου, 17.30-20.30 (ο χώρος διεξαγωγής θα ανακοινωθεί προσεχώς) και ομιλήτρια την Jean Glover, Head of Training Dept της Humanis.

Περισσότερα

Neuro Workshop Ιούνιος 2019

Ένα πρωτότυπο, ευρηματικό και «φρέσκο» workshop είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδος με τον Δρ. Νικόλαο Δημητριάδη, CEO της TRIZMA Neuro, την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019. O βραβευμένος σύμβουλος επικοινωνίας και πιστοποιημένος neuromarketer καθήλωσε το ακροατήριο ξεδιπλώνοντας πτυχή προς πτυχή τα «μυστικά» του τρόπου δράσης-αντίδρασης του εγκεφάλου. Τόνισε την αναγκαιότητα…

Περισσότερα

Συνάντηση Κορυφής ΙΠΕ Μαϊου 2019

Ο Βασίλης Ραμπάτ, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Xerox Hellas όπως και Πρόεδρος της Εταιρίας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων είναι ο κεντρικός ομιλητής της συνάντησης κορυφής που διοργανώνει το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος την Τετάρτη 29 Μαΐου 2019, ώρες 15.30-18.00.

Περισσότερα

Συναντήσεις Κορυφής του ΙΠΕ

Το ΙΠΕ έχει καθιερώσει από τον Ιανουάριο του 2018 συναντήσεις κορυφής μεταξύ μελών του και καταξιωμένων CEO και επιχειρηματιών. Πραγματοποιούνται κάθε μήνα σε κλειστές ομάδες μελών του ΙΠΕ (12-18 ατόμων) με τη μορφή διαδραστικής συζήτησης με ανοιχτές ερωτήσεις.

Περισσότερα