Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΙΠΕ - ΙΠΕ

Αγαπητά Μέλη, Φίλοι, Συνάδελφοι,

Σας ευχόμαστε ευτυχισμένο και δημιουργικό 2016!!! Αισιοδοξία, τύχη, δύναμη και πολλές επιτυχίες.

Σας καλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ινστιτούτου Πωλήσεων, στις 8 Φεβρουαρίου 2016, στις 19.00, στο Κολλέγιο Αθηνών (Στεφάνου Δέλτα 15, Ψυχικό).

Κεντρικός ομιλητής μας θα είναι ο κ. Σελαλμαζίδης, Δ. Συμβούλος της εταιρείας Praktiker Ελλάς.

Μαζί με την κοπή της πίτας, το Δ.Σ. του ΙΠΕ αποφάσισε, να προχωρήσει για μια δεύτερη συνεχή χρονιά σε μια κίνηση με βαθύτερο νόημα, συνεισφέροντας οικονομικά στο ίδρυμα Χριστιανική Στέγη Κοριτσιού «Αγία Άννα». Το συγκεκριμένο ίδρυμα που λειτουργεί από το έτος 1972 ως αυτόνομο Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου διοικείται από άμισθο 5/μελές Συμβούλιο και παρέχει Κοινωνική Προστασία σε αναξιοπαθούντα ανήλικα κορίτσια. Τα παιδιά που φιλοξενούνται σήμερα είναι στο σύνολο τους 27 (από 3 ετών και άνω) και τους παρέχεται η φιλοξενία, τροφή, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη καθώς μόρφωση και φροντίδα.

Προς επίτευξη της ιδέας αυτής, ζητούμε την έμπρακτη υποστήριξη των μελών και φίλων του Ινστιτούτου. Κάθε μέλος (εταιρεία ή ιδιώτης) μπορεί από σήμερα μέχρι και τις 26/02/2014, να προσφέρει ότι χρήματα δύναται, μέσω τραπεζικής κατάθεσης στο λογαριασμό EUROBANK 0026.0238.22.0101461220 (δικαιούχος: Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος) έτσι ώστε να συγκεντρωθεί χρηματικό ποσό για την ολοκλήρωση του σχολείου και τα παιδιά να είναι σε ένα ωραίο και ασφαλές χώρο.